Bent u op zoek naar een auto met trekhaak?

Voor een auto met trekhaak bent u bij Autobedrijf Op de Hoek aan het juiste adres. Wij hebben een ruime selectie occasions met trekhaak op voorraad. En heeft uw droomauto geen trekhaak? Geen probleem, in onze werkplaats monteren we deze direct voor u.

Daarom is een trekhaak onmisbaar bij uw auto

Wilt u op vakantie met uw caravan of vouwwagen, dan is een trekhaak onmisbaar. Ook een fietsendrager wordt bevestigd op de trekhaak van uw auto. Ook bij het rijden met een aanhanger is een trekhaak essentieel.

Wanneer uw nieuwe auto geen trekhaak heeft

Heeft u een nieuwe auto gevonden maar heeft deze geen trekhaak? Niet getreurd, bij Autobedrijf Op de Hoek wordt uw auto eenvoudig voorzien van een nieuwe trekhaak. Deze wordt uiteraard gemonteerd inclusief alle benodigde bekabeling, dus u kunt direct op weg met uw caravan of aanhanger. Kijk hier voor onze occasions.

Wat kost het monteren van een trekhaak?

De kosten van het monteren van een trekhaak is afhankelijk van het type dat u kiest. Er zijn namelijk drie soorten trekhaken: een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak en een wegdraaibare trekhaak. We adviseren u graag over welk type het beste bij uw situatie past.

Hoe maakt u een afspraak?

U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt! Klik op onderstaande button en regel het direct.

WAAROM AUTOBEDRIJF OP DE HOEK?

✓ Juiste prijs-kwaliteit verhouding
✓ Altijd de juiste apparatuur in huis
✓ Op de hoogte van de laatste techniek
✓ Snelle service
✓ Direct de juiste diagnose

Melkweg 1, Lemmer
0514-561616