OVER ONS

In 1977 werd het autobedrijf opgericht door familie Op de Hoek. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Autobedrijf Op de Hoek wordt opgelost. Eigenaar Meine-Jelle op de Hoek streeft naar een ruim aanbod van jong gebruikte occasions. Zodat er altijd een occasion is die aan uw behoeften voldoet. Heeft u een speciaal verzoek of vraag? Wij staan voor u klaar.

WAAROM AUTOBEDRIJF OP DE HOEK?

Juiste prijs-kwaliteit verhouding
Snelle service
Ruim aanbod jong gebruike occasions

Melkweg 1, Lemmer
0514-561616

Onze klanten vertellen

★★★★★
Autobedrijf Op de Hoek is al jaren voor ons hét vertrouwde adres voor koop, verkoop en onderhoud van onze bedrijfs- en personenauto. Voor ons is het persoonlijke advies en de goede service heel belangrijk en dat staat bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel.
★★★★★
Bij terugkomst van vakantie hadden we een lekke uitlaat. Langs gegaan, eigenaar bracht me thuis en ’s middags kon ik auto direct weer ophalen. Maken altijd tijd voor je en hanteren normale prijzen.
★★★★★
Fijne eerlijke mensen wat bij een eerste bezoek gelijk voor een betrouwbaar en warm gevoel zorgt. Heldere, duidelijke en open communicatie zonder vragen of vreemde verassingen. Aflevering volgens afspraak en zelfs ongevraagd de auto een grote beurt gegeven en de DSG versnellingsbakolie ververst. Top bedrijf, zeker een aanrader!
★★★★★
Op de Hoek heeft ons enorm geholpen door de nieuwe auto ’s middags bij ons thuis af te leveren en de door hun aangekochte auto weer mee te nemen. Wij waren daar erg blij mee, prima service!