Lemmer

Tanken & Wassen

Openingstijden

Tankstation:
7 dagen per week, 24 uur per dag
Wasstraat: 
ma – vr 08:00 u – 21:00 u
za 09:00 u – 21:00 u
zo 10:00 u – 21:00 u

Tanken

Naast ons bedrijf kunt u direct gebruik maken van ons tankstation. Ons tankstation ‘Tank S’ is onbemand en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week tanken tegen voordelige tarieven.

Tank S heeft regelmatig voordeel-acties zoals iedere 1e zaterdag van de maand voordeliger tanken. U kunt bij ons terecht voor de volgende brandstoffen:

  • Euro 95
  • Diesel
  • SPower Benzine
  • SPower Diesel

Bent u een zakelijke rijder? In dat geval kunt u nóg voordeliger tanken door middel van een tankpas via Van Staveren.
Vraag een tankpas aan via de website van Van Staveren.

Wassen

Om uw auto mooi en schoon te houden, biedt onze wasstraat u de mogelijkheid uw auto volautomatisch te laten wassen. Wij maken gebruik van de modernste was-installatie met speciale zachte borstels in plaats van de gebruikelijk kunststof vezeldraden. Uw auto wordt gewassen zonder de veelvoorkomende lichte krassen.

Advies

Wij adviseren u bij veel vuil (zand, modder of insecten) uw auto eerst met de aanwezige voorreiniger voor te spuiten. U laat dit een paar minuten inweken voordat u de auto in de wasstraat rijdt. Vervolgens zal het vuil makkelijker en beter verwijderd worden door de wasstraat. (Inweken maximaal 6-10 minuten en voorreiniger niet op laten drogen in de zon).

Wasbox

Ook heeft u de mogelijkheid om in onze wasbox uw (bedrijfs)auto handmatig te wassen. In de wasbox zijn motoren, bromfietsen en scooters ook welkom. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers voor uw interieur. Kortom, de gehele auto kunt u bij ons schoonmaken.

Bekijk hieronder de 4 verschillende wasprogramma’s inclusief de tarieven.

*Maximale afmetingen voertuig: Hoogte: 2,55m, breedte: 2,30m

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Of wilt u door ons gebeld worden?
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld