Financial Lease

Bij Op de Hoek is het mogelijk om uw nieuwe auto aan te schaffen met behulp van financial lease. Heeft u uw nieuwe auto zien staan tussen onze occasions? Het maandbedrag en de voorwaarden zijn te vinden op de pagina van de auto. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Financial Lease kent veel voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteert u direct van allerlei fiscale voordelen, zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Andere voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm erg aantrekkelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden van financial lease bij Op de Hoek? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs. We helpen u graag!

Financial Lease

Voordelen

Enige leasevorm waarbij u profiteert van fiscale voordelen
Behoud van vermogen binnen de onderneming
U bepaalt zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn
Boetevrij aflossen zonder hercalculaties
Aan het einde van het contract is de auto eigendom van u als ondernemer
Mogelijk voor starters, zzp’ers, óók zonder jaarcijfers
Ruime voorraad occasions, direct leverbaar

Veelgestelde vragen over Financial Lease

Bij Op de Hoek is het zeer gemakkelijk om financial lease aan te vragen. Bij elke auto in ons aanbod vind u direct het maandbedrag en de voorwaarden.

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee u een auto aan kunt schaffen voor uw onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar als koper bent u wél direct de economische eigenaar van de auto. Dat zorgt ervoor dat de auto niet in één keer hoeft te worden betaald, maar in maandtermijn. Dit biedt ruimte voor andere investeringen, die bijdragen aan de groei van uw onderneming. Zodra de leasetermijn is afgelopen, bent u volledige eigenaar en hoeft de auto niet ingeleverd te worden.

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Of wilt u door ons gebeld worden?
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld