Vacature 1e monteur met APK

Leuke functie bij Autobedrijf Op de Hoek als 1e automonteur met APK!

Voor onze werkplaats in Lemmer zijn wij op zoek naar een ervaren automonteur met APK. Ben je daarnaast ook diagnose specialist of ben je bereid deze papieren te halen? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een afwisselende baan, bij een Bosch Car Service garage met showroom binnen een jong team.

In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij de specialist voor het repareren en signaleren van storingen (elektrisch en mechanisch). Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle merken personen- en bedrijfswagens en het, indien van toepassing, APK keuren daarvan. Je overlegt met klanten en kunt ze adviseren en aanbevelingen doen binnen de richtlijnen en werkvoorschriften.

Profiel

✔ In bezit van diploma voor 1e monteur met APK

✔ In bezit van diploma voor diagnose specialist (of bereid deze te halen)

✔ Je bent klantvriendelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden

✔ Je bent pro-actief, resultaat- en oplossingsgericht

✔ Je werkt zelfstandig en netjes

✔ Je bent 40 uur uur per week beschikbaar (32 uur is bespreekbaar)

✔ Je bent bereid trainingen te volgen

Wat bieden we jou?

We bieden je een afwisselende baan in een leuk en professioneel team. Je hebt de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan auto’s te repareren en te onderhouden en je verder te ontwikkelen in nieuwe technieken. In ons familiebedrijf hebben we een open en flexibele cultuur en streven naar de hoogste service en kwaliteit.

Solliciteer direct

Interesse? Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via dit contactformulier.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

Liever direct contact? Bel ons 0514-561616

Menu