Wasstraat

Om uw auto mooi en schoon te houden, biedt onze wasstraat u de mogelijkheid uw auto volautomatisch te laten wassen. Wij maken gebruik van de modernste was-installatie met speciale zachte borstels in plaats van de gebruikelijk kunststof vezeldraden. Uw auto wordt gewassen zonder de veelvoorkomende lichte krassen.

 

Advies

Wij adviseren u bij veel vuil (zand, modder of insecten) uw auto eerst met de aanwezige voorreiniger voor te spuiten. U laat dit een paar minuten inweken voordat u de auto in de wasstraat rijdt. Vervolgens zal het vuil makkelijker en beter verwijderd worden door de wasstraat. (Inweken maximaal 6-10 minuten en voorreiniger niet op laten drogen in de zon).

 

Wasbox

Ook heeft u de mogelijkheid om in onze wasbox uw (bedrijfs)auto handmatig te wassen. In de wasbox zijn motoren, bromfietsen en scooters ook welkom. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers voor uw interieur. Kortom, de gehele auto kunt u bij ons schoonmaken.

 

Bekijk hieronder de 5 verschillende wasprogramma's inclusief de tarieven.

 

 

*Maximale afmetingen voertuig: Hoogte: 2,55m, breedte: 2,30m 


Carwash-sleutel: Wassen met korting!

Het werkt als volgt: U betaalt de eerste keer €50,- aan was-tegoed en u krijgt vervolgens een sleutel t.w.v. €5,- kado. Wanneer de waarde van de carwash-sleutel tot 0 is gedaald, kunt u simpelweg dezelfde sleutel bij ons laten opwaarderen met een nader te bepalen bedrag.

 

Bij opwaardering van minimaal €50 krijgt u 10% extra tegoed. U kunt de sleutel gebruiken voor de wasinstallaties, voorreiniger en stofzuiger. Ook is de sleutel handig bij zakelijk gebruik, voor bedrijven met meerdere automobielen is het op deze manier administratief overzichtelijk en het geeft u tevens recht op BTW voordeel.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.