Ons bedrijf

In 1977 werd het autobedrijf opgericht door familie op de Hoek. Sinds 2009 hebben wij ons aangesloten bij het Bosch Car Service concept waardoor Autobedrijf Op de Hoek nu een universeel autobedrijf is waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Autobedrijf Op de Hoek wordt opgelost.

 

Eigenaar Meine-Jelle op de Hoek streeft naar een totaalpakket voor de autobezitter. Zo kunt u bij Autobedrijf Op de Hoek terecht voor zowel reparaties en onderhoud als APK keuringen. Heeft u een speciaal verzoek of vraag? Wij staan voor u klaar.

 

De werkplaats        

De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektronica. In combinatie met de kennis van de Bosch Car Service monteurs is uw ingewikkelde probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen. Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u ten allen tijde mobiel.

 

 

De wasstraat    

U kunt bij ons terecht voor het wassen van uw auto zowel van binnen als van buiten. Wij beschikken over een volautomatische wasinstallatie en over een wasbox om uw auto handmatig te wassen. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij ons gebruik maken van onze Carwash-sleutel waarmee u ook nog eens kunt wassen met korting! Voor meer informatie over onze Carwash, klik hier.

 

BOVAG & Erkend Duurzaam gecertificeerd

Autobedrijf Op de Hoek is lid van BOVAG en behoort tot het netwerk van Bosch Car Service. Dankzij dit lidmaatschap kunnen wij de service verbeteren. Als Bosch-lid heeft het bedrijf middels trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer toegang tot de kennis en ervaringen van Bosch als grootste toeleverancier in de automobielsector.

 

Als Bosch Car Service bedrijf zijn wij vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het certificaat is een erkenning van de duurzame inspanningen die wij als Bosch Car Service bedrijf leveren.

 

 

Ruime voorraad    

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autobedrijf Op de Hoek aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig. Bekijk hier ons actuele aanbod in occasions. Kunt u uw auto niet vinden en bent u op zoek naar een andere auto? Daarmee kunnen wij u helpen!

 

 

Verhuur & lease    

Tevens kunt u bij ons gebruik maken van verhuur en shortlease. U huurt bij ons al een auto vanaf €35,- per dag. Voor meer informatie kunt u onze prijslijst bekijken of contact met ons opnemen.

 

Kortom, wij kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Wij zien u graag terug aan de Melkweg 1 in Lemmer. Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs of maak direct een afspraak.