Bosch Car Service op de Hoek in Lemmer

 

In 1977 werd het autobedrijf opgericht door familie op de Hoek. Sinds 2009 hebben wij ons aangesloten bij het Bosch Car Service concept waardoor Autobedrijf op de Hoek nu een universeel autobedrijf is waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Autobedrijf op de Hoek wordt opgelost.

 

Eigenaar Meine-Jelle op de Hoek streeft naar een totaalpakket voor de autobezitter. Zo kunt u bij Autobedrijf op de Hoek terecht voor een reparatie, onderhoud of APK keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op.

 

De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektronica. In combinatie met de kennis van de Bosch Car Service monteurs is uw ingewikkelde probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen. Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u te allen tijde mobiel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Occasions

Op zoek naar een auto? Bekijk al onze occasions!

Over ons

Autobedrijf op de Hoek biedt u en uw auto kwaliteit, service en garantie. Om u zorgeloos op weg te helpen!

  • Merkonafhankelijk advies
  • Bovag gecertificeerd
  • Bosch Car Service 

Meer over Autobedrijf op de Hoek

Onze diensten

U kunt voor veel verschillende diensten bij ons terecht.

Meer over onze diensten

Bosch Car Service - Wij doen alles voor uw auto.

Klantenbeoordelingen

Laat hier uw beoordeling achter. Wij waarderen uw mening!