APK gratis bij onderhoud!

APK

Voor Bosch Car Service op de Hoek is uw veiligheid belangrijk. Tijdens het keuren van uw auto worden de banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen gecontroleerd door één van onze keurmeesters om u weer veilig op weg te helpen. Wilt u meer informatie over APK-keuringen, klik hier.

 

Onderhoud

Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

 

Bovendien kunt u door regelmatig onderhoud op kosten besparen: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen. Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in uw portemonnee en niet onderweg. Bosch Car Service op de Hoek onderhoudt volgens fabrieksvoorschriften en daarme is de fabrieksgarantie nog geldig.

 
* De viergastest en afmeldkosten worden doorberekend